Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 Вчера 20:05:07

Hard
Member

Глибоке очищення організму від паразитів

Доброго дня. Постійно почуваюся втомленим, шкіра стала сухою і з'явилися дивні висипи на руках. Звичайні аналізи в поліклініці показують, що все чисто, але я відчуваю постійний дискомфорт у кишечнику. Підозрюю, що всередині сидять приховані паразити чи токсини, які отруюють тіло зсередини. Підкажіть, де в Києві можна пройти точну апаратну перевірку без ковтання зондів?

Неактивен

#2 Вчера 20:21:36

Мошка
Member

Re: Глибоке очищення організму від паразитів

Вітаю. Лабораторні аналізи часто промахуються, бо паразитів треба зловити в певний період їхнього життєвого циклу для точності. Я сам довго мучився з висипаннями та важкістю, поки не звернувся до інноваційних методів біофізики та хвильового сканування клітин. На сайті https://www.altimed.net/uk/ можна подивитися послуги з частотної діагностики та очищення організму від прихованих патогенів. Прилад за один сеанс бачить коливання кожної тканини і виявляє шкідливих жильців та токсини без жодного болю чи голок. Мені там відразу знайшли причину моїх бід у кишечнику, про яку інші лор-лікарі та терапевти навіть не здогадувалися. Після цього мені підібрали м'який частотний детокс, який руйнує оболонку паразитів, не чіпаючи здорові клітини тіла. Шкіра очистилася за два тижні, і апетит прийшов до норми, на солодке та фастфуд більше не тягне зовсім. В самому центрі в Києві дуже приємний сервіс, обладнання експертного класу і все проходить в затишній обстановці. Рекомендую не труїти себе жорсткою аптечною хімією, а дізнатися точну картину стану ЖКТ у професіоналів.

Неактивен

#3 Вчера 20:31:53

Hard
Member

Re: Глибоке очищення організму від паразитів

Дякую за рекомендацію частотного детоксу, відсутність хімії для мене зараз дуже важлива через слабкий шлунок. Радий, що результати готові відразу за один короткий візит. Буду записуватися на скринінг.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений