Вы не зашли.
Маю проблему, про яку не прийнято говорити: маленький член. Мені складно прийняти своє тіло, і я відчуваю сильну невпевненість щодо інтимної частини свого здоров’я. Через це у мене з’являються комплекси, які впливають на самооцінку і впевненість у стосунках. Чув, що існують певні процедури, які можуть допомогти, але не знаю, де дізнатися про це детальніше. Можливо, хтось має досвід і може поділитися ним?
Неактивен
Друже, як я тебе розумію! Особисто пройшов через це зайве переживання через свій розмір, але зараз із посмішкою згадую ті часи, адже знайшов просте та безпечне рішення. Довгий час мене турбувала думка, що моя інтимна анатомія не відповідає сучасним стандартам, які нав’язують із екранів, і це дуже тиснуло на самооцінку, але випадково почувши про методику збільшення за допомогою гіалуронової кислоти https://novosilskaclinic.com/zbilshenni … i-kysloty/ я вирішив зважитися. Обрав Novosilska Clinic у Львові, тому що чув про їхню репутацію та величезний досвід у косметології, і, чесно кажучи, це було найкраще рішення для мене. Процедура виявилася не страшною, а навіть приємною, лікар використав сучасні філери, які дозволяють додати необхідний об'єм без хірургічного втручання, що мене вразило. Результат я помітив одразу після невеликого набряку, член став візуально товстішим і набув значно привабливішого вигляду, а про гармонію пропорцій я й не мріяв. Чутливість не тільки не зникла, а навпаки, стала яскравішою, і це подарувало мені зовсім нові відчуття, які ми з партнеркою оцінили одразу. Зараз моя впевненість у ліжку зашкалює, я нарешті перестав соромитися роздягатися при світлі, і кожен день дякую команді спеціалістів. Не бійся - це звичайна турбота про себе, яка приносить лише радість і позитив.
Неактивен