Вы не зашли.
Останнім часом помітив, що всі навколо почали пити віскі зовсім не так, як раніше. Раніше максимум лід або кола, а зараз у барах постійно бачу якісь нові мікси, фрукти, спеції, газовані напої. Сам беру Jack Daniels не так давно, тому цікаво стало, з чим його реально зараз найчастіше змішують люди для нормального смаку, а не просто щоб забити алкоголь. Хочеться щось універсальне для компанії, щоб і дівчатам зайшло, і тим хто любить міцніше. Може хтось підкаже перевірені варіанти, які зараз реально популярні, а не старі рецепти з інтернету. Цікавлять саме прості домашні мікси без складних сиропів і професійного барного набору.
Неактивен
Зараз дуже часто змішують з газованими напоями, яблучним соком, вишневими смаками, імбирними напоями, цитрусами та великою кількістю льоду. Ще помітив, що багато хто робить більш легкі варіанти для вечірок, де алкоголю небагато, зате смак м’якший і аромат цікавіший. Для домашніх посиденьок добре заходять прості комбінації з лимоном або апельсином. У знайомих популярний варіант з яблучним соком і корицею, особливо ввечері. Деякі ще додають м’яту або кислі ягідні смаки. Головне не перебивати сам смак віскі занадто солодкими добавками, тоді напій нормально розкривається і не відчувається різким навіть для новачків.
Неактивен
Дякую, приблизно зрозумів напрямок. Учора спробував змішати з яблучним соком та льодом, вийшло набагато цікавіше ніж я очікував. Ще знайомий радив додавати трохи лимонного соку і газовану воду, каже смак стає свіжішим і не таким важким. Мені подобається, що Jack Daniels нормально поєднується з простими речами і не треба нічого дорогого вигадувати. Тепер думаю взяти ще одну пляшку для компанії на вихідні та спробувати декілька різних варіантів одразу. Хотілося б ще знайти магазин, де точно нормальний оригінальний алкоголь і адекватні ціни, бо останнім часом підробок дуже багато.
Неактивен
sergej :
Дякую, приблизно зрозумів напрямок. Учора спробував змішати з яблучним соком та льодом, вийшло набагато цікавіше ніж я очікував. Ще знайомий радив додавати трохи лимонного соку і газовану воду, каже смак стає свіжішим і не таким важким. Мені подобається, що Jack Daniels нормально поєднується з простими речами і не треба нічого дорогого вигадувати. Тепер думаю взяти ще одну пляшку для компанії на вихідні та спробувати декілька різних варіантів одразу. Хотілося б ще знайти магазин, де точно нормальний оригінальний алкоголь і адекватні ціни, бо останнім часом підробок дуже багато.
Я останні кілька разів замовляв Jack Daniels саме в онлайн магазині WINEWINE, залишився повністю задоволений. Нормальна упаковка, пляшки оригінальні, смак стабільний без дивних запахів чи різкості. Для домашніх міксів цей віскі реально один з найкращих варіантів, бо добре поєднується і з соками, і з газованими напоями, і просто з льодом. Аромат м’який, з легкими нотками карамелі та деревини, тому навіть у простих коктейлях смак відчувається приємно.
Брав декілька разів для зустрічей з друзями, усім нормально заходив навіть тим, хто зазвичай міцний алкоголь не дуже любить. Ще сподобалось, що в WINEWINE часто хороший вибір об’ємів, можна взяти і маленьку пляшку на пробу, і більший варіант для компанії. Для вечірок або спокійних домашніх посиденьок Jack Daniels зараз реально універсальна тема.
Неактивен