Вы не зашли.
Вітаю! Хтось стикався з проблемами перерахунку пенсії? Підкажіть, чи реально зараз знайти хорошого фахівця у Харкові для вирішення таких питань, бажано з можливістю онлайн-консультації? Вже кілька місяців не можу розібратися з цими документами, а самостійно ходити по інстанціях немає часу. Буду дуже вдячний за реальні відгуки чи контакти перевірених юристів, які дійсно допомагають у цій сфері.
Неактивен
Я теж мав схожу ситуацію, довго шукав допомогу, щоб вирішити питання з Пенсійним фондом. Зрештою звернувся до фахівців, і виявилося, що це можна зробити онлайн. Послуги адвоката по пенсійним справам у Харкові можна замовити у компанії Правоконтроль, просто перейшовши за посиланням https://pravocontrol.com.ua/ua/poslugy/ … im-spravam Вони швидко розібралися з моєю справою, допомогли з документами без зайвих візитів, тому можу сміливо їх радити.
Неактивен
Мені теж цікавить питання пенсії, але не знаю куди краще звернутися.
Неактивен
Обов'язково треба звернутися до адвоката, щоб вирішити всі питання з нарахуванням пенсії. Адже у пенсійному фонді потрібно підтверджувати свій трудовий стаж, а якщо є якісь проблеми із трудовою, то якийсь період вашої робочої діяльності може бути не зарахований до стажу, а це ж все ж такі гроши. Думаю, що в АО Правда дивіться як записатися на консультацію, вам допоможуть із питанням щодо пенсійного законодавства.
Неактивен