Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 28/05/2026 18:34:10

Anderson Xeno
Member

Як зробити прихований карниз для штор у Києві?

Усім привіт! Планую ремонт у спальні й хочу встановити сучасну натяжну стелю, але так, щоб шторний карниз був повністю захований у ніші й створювався ефект, ніби тюль спадає прямо зі стелі. Хто вже реалізовував таке у себе в Києві, підкажіть, яку конструкцію профілю краще обрати і до яких майстрів звернутися?

Неактивен

#2 28/05/2026 18:41:31

Re: Як зробити прихований карниз для штор у Києві?

Коли я робив ремонт у своїй київській квартирі, то теж хотів реалізувати саме такий сучасний дизайн віконної зони без класичних пластикових багетів. У підсумку я замовляв натяжні стелі з інтегрованою нішею у спеціалістів з компанії Art Decor, і результат перевершив усі очікування. Вони використовують спеціальні алюмінієві системи, які створюють ідеально рівний і естетичний перехід. Перед оформленням замовлення я детально вивчав усі технічні варіанти профілів на їхній сторінці https://artdecor.ua/uk/skrytyj-karniz-ua/ , де дуже наочно показано різницю між стандартною нішею та преміальними системами з можливістю встановлення світлодіодної підсвітки. Хлопці змонтували конструкцію в Києві всього за кілька годин, профіль тримається міцно, а штори ковзають максимально плавно. Якщо хочете отримати такий самий крутий візуальний ефект «парячих» штор, щиро раджу вивчити їхні рішення за цим посиланням.

Отредактированно KevinAnderson5 (28/05/2026 18:41:43)

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений