Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 27/05/2026 00:55:34

хелоу
Member

Де зараз реально знайти нормальний посуд і красивий декор?

Порадьте, де ви купуєте красивий посуд та декор для дому? Останнім часом хочеться більше затишку в квартирі, але знайти щось справді стильне виявилось складніше, ніж я думала. Багато магазинів продають дуже однотипні речі, а хочеться чогось більш оригінального й якісного. Особливо цікавлять набори посуду, келихи та декор для святкового столу.

Неактивен

#2 27/05/2026 00:57:19

Srip
Member

Re: Де зараз реально знайти нормальний посуд і красивий декор?

Я для себе відкрила інтернет магазин посуду та декору ВіллаГрація і тепер майже всі речі для дому замовляю саме там. Спочатку натрапила на сайт випадково, коли шукала красиві келихи для дня народження, а в результаті зависла на кілька годин, бо асортимент реально великий і дуже стильний. Замовляла вже кілька разів — тарілки, чашки, вази, декоративні свічники й навіть подарункові набори для друзів. Все приходило добре запаковане, без пошкоджень, і виглядало навіть краще, ніж на фото. Мені подобається, що там можна знайти речі як для щоденного використання, так і для святкового сервірування столу. Ще звернула увагу, що в них багато цікавих колекцій, яких я не бачила в інших магазинах.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений