Вы не зашли.
Добрий день! Планую облаштувати невелику зону відпочинку у дворі та розглядаю варіанти дизайнерських вуличних меблів. Хотілося б дізнатися, чи є у когось досвід покупки таких речей в Україні або за кордоном з доставкою. Цікавлять саме надійні виробники, щоб меблі служили кілька сезонів і не втрачали вигляд після дощу та сонця. Буду вдячна за будь-які рекомендації та особисті враження, бо вибір зараз дуже великий і трохи складно визначитися.
Неактивен
Я довго підбирала меблі для патіо біля свого будинку і хотіла щось мінімалістичне, але елегантне. CANVAS приємно здивував своїм асортиментом і якістю виконання. Коли меблі привезли, я одразу побачила, що це саме той рівень, який я шукала. Вони гармонійно вписалися в ландшафт і створили відчуття затишного лаунж-простору. Вечорами ми тепер постійно проводимо час надворі з родиною. Якщо хочете якісні меблі для саду купити canvas-outdoor.com/vulychni-mebli тут чудовий вибір! Дуже подобається ергономіка сидінь, спина не втомлюється навіть після кількох годин відпочинку. Окремо відзначу стійкість до сонця та вологи. Це саме той випадок, коли покупка перевершила очікування.
Неактивен