Вы не зашли.
Хто носить срібні браслети постійно, чи сильно вони дряпаються при щоденному використанні? Якщо носити не знімаючи, чи зберігається нормальний вигляд через кілька місяців? Чи помітні подряпини від одягу, сумок або звичайних побутових справ? І ще цікаво, чи впливає товщина браслета на те, як швидко він втрачає зовнішній вигляд і блиск при активному носінні?
Неактивен
У мене він постійно на руці, і помітні сліди з’являються дуже повільно. Так, інколи дрібні подряпини можуть бути, але вони більше додають природного вигляду, а не псують його. Загалом срібло добре тримає форму і виглядає охайно навіть при активному ритмі життя, якщо не перевантажувати його зайвим тертям.
Неактивен
Якщо не контактувати часто з жорсткими поверхнями, він довго залишається блискучим. З часом можуть з’являтися легкі сліди, але вони рівномірні і не виглядають як дефекти. Я помітила, що ширші моделі виглядають більш стійкими до подряпин і довше зберігають привабливість навіть при щоденному носінні без зняття.
Неактивен
Я ношу срібні прикраси постійно і можу сказати, що головне це правильний вибір моделі і акуратність у використанні. Тонкі браслети трохи швидше отримують дрібні сліди, а більш масивні довше залишаються візуально свіжими. Важливо також періодично очищати поверхню, тоді блиск зберігається значно довше.
Зручно, коли є можливість переглянути різні варіанти і порівняти моделі в одному місці, наприклад у ювелірному інтернет-магазині Zlato. Там легко підібрати та купити срібний браслет різної товщини і плетіння, і це допомагає краще зрозуміти, який варіант підійде саме під щоденне носіння. Загалом, якщо обрати вдало, прикраса виглядає акуратно і приємно навіть через тривалий час використання.
Неактивен