Вы не зашли.
Вітаю всіх учасників обговорення! Потрібна ваша думка як людей з досвідом: при виборі газобетонних блоків на що ви орієнтувалися в першу чергу — геометрія, щільність, виробник чи умови доставки? Також цікавить, чи є зараз перевірені місця, де можна купувати без ризику отримати неякісний матеріал. Буду радий почути різні точки зору, бо інформації багато, але хочеться практичних порад. І чи є сенс одразу брати більший обсяг для вигіднішої ціни?
Неактивен
Коли я будував невеликий двоповерховий будинок, я обрав Блок СТ 600х300х200 C2,5 D500 F50 https://gazobeto.kovalska.com/productio … 5-D500-F50 бо мені потрібна була міцність і довговічність конструкції. Продукція «Gazobeto від Ковальської» повністю виправдала очікування завдяки своїй стабільній якості. Я помітив, що матеріал добре витримує навантаження і не втрачає властивостей з часом. Будівництво пройшло швидко завдяки зручності монтажу блоків. Також дуже сподобалася енергоефективність будинку після завершення робіт. Взимку в приміщенні тепло, а влітку прохолодно. Це справді комфортний і сучасний варіант для житлового будівництва.
Неактивен