Вы не зашли.
Страниц: 1
Доброго дня. Потрібна порада від тих, хто вже мав досвід комплексної перевірки зору. Хочу знайти клініку, де можна пройти повне обстеження очей, включно з діагностикою сітківки та перевіркою тиску. Є невеликий дискомфорт і періодичне відчуття сухості, тому хочу не затягувати. Буду вдячна, якщо підкажете місця, де лікарі дійсно уважні та пояснюють результати зрозумілою мовою.
Неактивен
Я довго працюю за комп’ютером і останнім часом почала помічати, що зір став швидко втомлюватися, з’явилася розмитість і головні болі після робочого дня. Спочатку думала, що це просто перевтома, але перевірка показала, що проблема серйозніша. За порадою знайомих звернулася до лазерного офтальмологічного центру Ексімер https://share.google/Jexg1KqQwWxI4zRna у Києві. Мене приємно здивував індивідуальний підхід до кожного пацієнта, лікар детально пояснив усі нюанси мого стану і запропонував варіанти вирішення. Особливо сподобалося, що клініка має великий досвід роботи з 1999 року, і це відчувається в кожній деталі обслуговування. Тут справді сімейна офтальмологія, де можна обстежитися всією родиною. Після консультації я відчула впевненість, що моєму зору приділять максимум уваги. Атмосфера спокійна, сучасне обладнання і професійний підхід створюють довіру з перших хвилин.
Неактивен
Страниц: 1