Вы не зашли.
Працюю з оптовими постачальниками вже багато років, тому дуже уважно ставлюся до вибору партнерів. З NovaCros почала співпрацю відносно недавно, але вже після першого замовлення зрозуміла, що це саме той формат роботи, який підходить для мого магазину. Асортимент великий, є сезонні новинки та базові моделі, які добре продаються протягом року. Найбільше мене підкупило те, що на сайті завжди актуальна наявність, і не потрібно витрачати час на уточнення кожної позиції. Коли формувала перше замовлення, уважно переглядала каталог взуття оптом і змогла швидко підібрати моделі під свій формат магазину. Це дуже зручно, коли вся інформація зібрана в одному місці і зрозуміло структурована. Після кількох поставок можу сказати, що якість стабільна, клієнти задоволені, а продажі ростуть. Замовлення відправляють швидко, упакування надійне, жодних неприємних сюрпризів не було. Співпраця залишає тільки позитивні враження.
Неактивен
Если вы ищете оригинальную Kuoma оптом или хотите собрать совместную покупку (СП) по действительно выгодной цене без риска нарваться на подделку, очень советую обратиться напрямую к проверенному поставщику. Сейчас в сети много предложений, но далеко не все продают настоящий оригинал, а для финской обуви это критично — копия не будет держать тепло в морозы.
Мы по вопросам оптовых партий, ростовок и выгодных условий для постоянных закупок европейской обуви сотрудничаем с ребятами отсюда: https://kuoma.kiev.ua/ — у них отличный ассортимент оригинальной финской обуви, всегда актуальное наличие и очень лояльные условия для оптовых покупателей и организаторов СП.
Качество обуви просто безупречное, все коробки, бирки и сертификаты на месте. Менеджеры мега-адекватные, быстро собирают заказы, без пересортицы по цветам или размерам, и делают оперативную отправку. Напишите им напрямую через контакты на сайте, они предложат отличный прайс и гибкие условия под ваши объемы!
Неактивен