Вы не зашли.
Скоро у племінника день народження, йому виповнюється три роки. Зовсім не знаю, що зараз модно дарувати дітям у такому віці. Хочеться щось цікаве, щоб дитина не закинула іграшку через п'ять хвилин, а справді гралася. Можливо, якісь розвиваючі набори чи інтерактивні гаджети? Поділіться ідеями, будь ласка!
Неактивен
Вибір подарунка — це завжди відповідальна справа. Моєму сину теж нещодавно було три, і ми довго обирали щось особливе. Зараз діти дуже люблять інтерактивні штуки або незвичні конструктори. Я нещодавно замовляла подарунки на одному перевіреному сайті. Можете зайти та купити дитячу іграшку в інтернет-магазині Техно Базар, там вибір просто величезний. Ми взяли там класний набір, який дитину зайняв на кілька годин щодня. Мені сподобалося, що в Техно-Базарі є багато всього від адвент-календарів до радіокерованих моделей. Якість пластику хороша і запаху неприємного немає. Подивіться їхній каталог, там точно знайдеться щось оригінальне на ваш бюджет.
Неактивен
Определенно надо смотреть в сторону развивающих игрушек, потому что это как раз и даст Вашему ребенку возможность развиваться, увеличивать свои знания и получать от игрушек простое детское удовольствие. Для такого возраста могут быть интересными развивающие игрушки от Toymany https://obetty.com.ua/ua/toymany - они для ребенка безопасны, интересны, да и цены на такие игрушки очень даже адекватные. Так что пользуйтесь моментом.
Неактивен
У 3 роки діти вже мега-активні, тому розвивашки — це круто, але вони часто швидко набридають, якщо дитині хочеться рухатися. Ми своєму племіннику на триріччя вирішили подарувати перший серйозний транспорт, і це був стовідсотковий хіт! Дитина на вулиці тепер не розстається з ним, і енергію є куди подіти.
Якщо хочете, щоб подарунок точно не припадав пилом, дуже раджу подивитися якісний дитячий транспорт: https://best4baby.com.ua/ua/detskij-transport/ — там величезний вибір крутих самокатів (особливо триколісних, які стійкі та безпечні для такого віку), біговелів та триколісних велосипедів. Якість супер, пластик міцний, колеса не торохтять. Плюс, такий подарунок точно прослужить не один сезон і буде корисним для координації. Гляньте, під три роки це зараз один із найкращих варіантів!
Неактивен