Вы не зашли.
Де ви зазвичай купуєте чоловічі футболки? Потрібна біла, але хочеться знайти нормальну якість і адекватну ціну. Якщо маєте перевірені варіанти — поділіться, будь ласка.
Неактивен
Обирала для сина футболку в подарунок, сподобалась чоловіча біла футболка Nike U NSW TEE *** BLUR JDI https://sportcity.ua/ua/nike-ih1133-101 … -blur-jdi/ , купила її в магазині SPORT CITY. По якості реально хороша: 100% бавовна, приємна до тіла і не парить. Сидить акуратно, не виглядає «дешево», і після кількох прань нічого не змінилось — ні колір, ні форма. Виглядає універсально під будь-який стиль.
Отредактированно Касандра (05/05/2026 11:29:55)
Неактивен
Доброго дня всім. Шукаю, де можна замовити якісну футболку AC/DC з доставкою по Україні. Бажано, щоб був хороший вибір розмірів і адекватна якість друку. Уже стикалася з тим, що на фото все виглядає чудово, а приїжджає тонка тканина і кривий принт. Можливо, хтось нещодавно купував і залишився задоволеним? Буду дуже вдячна за рекомендації, особливо якщо магазин уже перевірений особисто 🙂
Неактивен
Давно шукав нормальне місце, де можна знайти якісний рок-мерч, бо в більшості випадків або вибір мізерний, або якість не відповідає ціні. Випадково натрапив на магазин рок/метал атрибутики, і чесно був приємно здивований тим, що там реально найбільший асортимент рок-одягу та аксесуарів в Україні. Особливо мене вразили футболки AC/DC, бо я їхній фан ще зі школи, і тут знайшов одразу кілька варіантів принтів, яких раніше ніде не бачив. Якість тканини дуже добра, після прання футболка не втратила форму і малюнок залишився яскравим. Також сподобалось, що є різні розміри і можна підібрати під себе без проблем. Взагалі відчувається, що це місце для тих, хто реально живе роком, а не просто продає мас-маркет. Доставка прийшла швидко, без затримок, і все було добре запаковано. Тепер точно знаю, де буду брати мерч надалі, бо AC/DC футболка стала моєю улюбленою в гардеробі.
Неактивен