Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 13/05/2026 14:42:49

Vilhlav
Member

Шукаю юристів для крипто-ліцензування, хто щось порадить?

Привіт усім! Я тут з таким питанням: останнім часом дуже активно розвивається криптосфера, і я думаю над тим, щоб відкрити власний проєкт, пов'язаний з токенізацією. Однак я розумію, що це дуже складно з юридичної точки зору, особливо з усіма новими регуляціями, такими як MiCA. Моя нинішня юридична фірма не має достатнього досвіду у фінтех-галузі, тому я шукаю спеціалізованих юристів, які б допомогли мені з ліцензуванням. Чи можете ви когось порекомендувати?

Неактивен

#2 13/05/2026 15:30:53

Domuan
Member

Re: Шукаю юристів для крипто-ліцензування, хто щось порадить?

Привіт! Якраз нещодавно зіткнувся з подібним завданням і можу порекомендувати Манімама. Вони спеціалізуються саме на фінтех та крипто-юрпослугах, включаючи повний цикл — від заснування компанії та ліцензування до AML/KYC комплаєнсу та податкової структури. Вони також займаються MiCA ліцензуванням, що для крипто-проєктів зараз дуже актуально. Читав, що у них є міжнародний досвід і вони працюють з різними юрисдикціями, що надає впевненості. Загалом, я чув про них позитивні відгуки від знайомих, тому, думаю, варто звернути увагу.

Неактивен

#3 13/05/2026 15:31:09

Vivat
Member

Re: Шукаю юристів для крипто-ліцензування, хто щось порадить?

Справді, юридичний супровід у сфері фінтеху та крипти стає дедалі важливішим. Законодавство постійно змінюється, і без кваліфікованих спеціалістів, які розуміються на всіх нюансах цих інноваційних галузей, дуже легко припуститися помилок. Добре, що є фірми, які надають такий комплексний підхід, адже це дозволяє підприємцям зосереджуватися на розвитку свого бізнесу, не хвилюючись про юридичні тонкощі.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений