Вы не зашли.
Останнім часом помітила, що підвіски знову стають дуже актуальними. Причому не просто як доповнення, а як повноцінний акцент в образі. Навіть із базовим одягом одна вдало підібрана підвіска може повністю змінити вигляд — зробити його більш цікавим і «живим».
Я якраз шукала щось нове для себе — хотілося не банальний варіант, а щось стильне, що не виглядатиме як у всіх. Переглянула багато сайтів, і в якийсь момент натрапила в інтернет-магазин прикрас Fromstones:
https://fromstones.com/category/bizhuteriya/podveski/
І знаєте, що приємно здивувало — там немає відчуття однотипності. Є різні варіанти: від дуже простих і акуратних до більш виразних, з камінням або цікавими деталями. Тобто реально можна знайти щось під свій стиль, а не просто взяти «аби було».
Особисто мені сподобалось, що багато підвісок виглядають досить сучасно і не «перевантажено». Такі речі легко поєднувати з повсякденним одягом і при цьому вони не губляться, а навпаки — додають родзинку.
Зараз думаю замовити одну-дві, бо якраз той випадок, коли хочеться оновити аксесуари без великих витрат, але з нормальним результатом.
І от цікаво:
Де ви купуєте стильні підвіски?
Обираєте щось мінімалістичне чи любите більш помітні варіанти?
Бо мені здається, що саме підвіски — це той аксесуар, який найкраще показує індивідуальність 🙂
Неактивен