Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 Вчера 01:34:42

хелоу
Member

Де можна замовити садові меблі гарної якості?

Де зараз реально можна знайти хороші садові меблі, щоб вони не тільки виглядали красиво на фото, а й служили довго? Планую зробити невеличку лаунж-зону у дворі, але не хочу витратити гроші дарма. В інтернеті купа варіантів, але важко зрозуміти, де нормальна якість, а де просто маркетинг. Може, хтось уже купував і може порадити перевірене місце з доставкою по Україні?

Неактивен

#2 Вчера 01:36:36

Srip
Member

Re: Де можна замовити садові меблі гарної якості?

Я буквально місяць тому була в такій самій ситуації і довго шукала, поки не знайшла Villa Grazia, і чесно — дуже задоволена своїм вибором, бо їхні садові меблі реально виглядають так само круто вживу, як і на сайті, плюс якість матеріалів відчувається одразу, нічого не хитається і не виглядає дешевим. Я брала комплект для тераси і садові крісла https://villagrazia.ua/outdoor/armchairs , і все спокійно пережив уже кілька дощів без жодних проблем, ще й консультанти допомогли підібрати варіант під мій бюджет і простір, тому якщо не хочеш витрачати час на сумнівні магазини, раджу одразу подивитися — там є з чого вибрати і для маленького дворика, і для великої зони відпочинку

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений