Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 23/04/2026 17:33:46

Climbillg
Member

М’ясо в раціоні - must have чи можна і без нього?

Хтось каже, що без м’яса ніяк, інші навпаки відмовляються і нормально себе почувають. У мене поки що без фанатизму - їм, але не щодня.

Цікаво послухати, як у вас із цим: це щось обов’язкове в меню чи більше справа звички? І якщо їсте - яке м’ясо заходить найбільше і чому саме воно?

Неактивен

#2 28/04/2026 16:12:40

Kapella
Member

Re: М’ясо в раціоні - must have чи можна і без нього?

У мене в раціоні м’ясо присутнє, але скоріше як частина збалансованого харчування, ніж як основа кожної страви. Повністю відмовлятися не бачу потреби, адже організму потрібен білок, та й гарно приготований шматок м'яса - це просто смачно. Головне - якість продукту, бо від дешевого фаршу чи сумнівної заморозки користі мало, а відчуття важкості гарантоване. Звичка готувати щось м'ясне у вихідні вкоренилася вже давно, і це скоріше ритуал, а не щоденна необхідність.

Коли хочеться чогось дійсно якісного, я завжди вибираю перевірені варіанти. Мені подобається заходити на сторінку, де представлені стейки https://myastoriya.com.ua/ua/syraya-produktsiya/steyki/ бо там завжди є вибір прожарки чи виду яловичини, і це дозволяє не експериментувати з ринковими пропозиціями, які не завжди стабільні за якістю. На вихідних зазвичай беру Рібай - він має оптимальну мармуровість, завдяки чому навіть при звичайному смаженні на пательні виходить ніжним і соковитим. Лайфхак для дому: не поспішайте класти м'ясо на вогонь одразу з холодильника, нехай воно "відпочине" при кімнатній температурі, тоді структура волокон буде значно м'якшою.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений