Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 27/04/2026 08:58:27

Ess
Member

Причини утворення ліпоми

Підкажіть, будь ласка, через що взагалі з'являються ці підшкірні гулі? У мене на спині вискочило вже кілька штук. Харчуюся наче нормально, спортом займаюся. Може, це якісь проблеми з обміном речовин чи генетика так проявляється? Хто розбирався в темі, буду вдячна за відповіді.

Неактивен

#2 27/04/2026 09:14:57

Erratum
Member

Re: Причини утворення ліпоми

Ви знаєте, я теж ставила це питання лікарю, коли помітила у себе подібні новоутворення. Виявилося, що точні причини утворення ліпоми досі обговорюються, але часто це дійсно спадковість або збій у ліпідному обміні. У мене ситуація була подібна, і я вирішила не ризикувати, а просто видалити їх, поки маленькі. Робила хірургічне видалення ліпоми https://sensavi.ua/uk/services/khirurgr … nie-lipomy в центрі SENSAVI на Позняках. Мені пояснили, що якщо капсула вже сформувалася, то ніякі дієти її не приберуть. В «Сенсаві» дуже приємна атмосфера і лікарі пояснюють кожен крок. Операція пройшла швидко, я навіть злякатися не встигла. Раджу вам теж не затягувати та показатися фахівцю, щоб вони подивилися на характер цих утворень.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений