Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 23/04/2026 15:05:07

yaroslav79
Member

Чому я постійно відкладаю справи на потім?

Всім привіт! Помітив за собою таку штуку: наче є час, є задачі, навіть розумію, що вони важливі, але все одно відкладаю їх “на потім”. І це вже не разова історія, а якась системна звичка. Може, хтось розбирався, в чому реальні причини прокрастинації? Це більше про лінь, страх помилки чи банальну втому? Було б цікаво почути, як ви з цим справляєтесь і чи взагалі реально це перебороти без жорсткого самоконтролю?

Неактивен

#2 24/04/2026 18:08:38

jord
Member

Re: Чому я постійно відкладаю справи на потім?

Я довго відкладала звернення до психолога, хоча відчувала, що постійно топчуся на місці і не рухаюсь вперед. Здавалося, що просто лінь або поганий настрій, але з часом я почала більше читати і зрозуміла, що є глибші причини. Саме тоді я натрапила на інформацію про причини прокрастинації  https://hedepy.com.ua/%D1%82%D0%B5%D0%B … 1%96%D1%8F і вперше замислилася, що це не просто звичка, а внутрішній стан, який можна змінити. Через Hedepy я змогла знайти терапевта, який дуже точно відчув мою ситуацію і підібрав слова, що справді допомогли. Онлайн-формат виявився зручним і не таким страшним, як я думала спочатку. Ми поступово розібрали мої блоки, і тепер я відчуваю більше впевненості та мотивації. Дуже цінно, що спеціалісти там справді уважні і працюють з індивідуальними запитами. Я щиро рада, що зробила цей крок, бо життя стало значно легшим і зрозумілішим.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений