Вы не зашли.
Сусіди по дачі кажуть, що обов'язково треба пророщувати кукурудзу перед тим, як садити, а я завжди сіяв просто так і щось та й виростало. Чи справді цей процес вартий того часу, який на нього витрачаєш? Поділіться думками, чи є реальний профіт від цієї маніпуляції?
Неактивен
Знаєте, я теж колись був прихильником «лінивого» методу, поки одного разу половина насіння просто згнила в землі через холодні дощі. Тепер я тільки за пророщування. Це не просто зайва робота, а гарантія того, що ви не залишитеся з порожніми грядками. Ви відразу бачите, яке насіння живе, а яке — пустишка. Рекомендую подивитися тут https://www.06277.com.ua/list/481286 про як проростити насіння кукурудзи перед посадкою, там наведені переконливі аргументи на користь цього методу. Коли зерно потрапляє в землю вже «прокинувшимся», воно набагато швидше вкорінюється. Для мене це економія часу в майбутньому, бо не треба нічого пересівати чи підсаджувати на порожні місця. Витратите вечорок на підготовку, зате потім будете з врожаєм, поки інші тільки чекатимуть на перші листочки.
Неактивен