Вы не зашли.
Привіт! Хочу поділитися, як доставка готових раціонів Smakovski змінила моє ставлення до їжі.
Я завжди хотіла харчуватися правильно, але готувати корисні страви не вистачало часу. Постійні перекуси, кафе, фастфуд – все це погано впливало на самопочуття та шкіру. Подруга порадила спробувати Smakovski.
Зайшла на сайт https://smakovski.com.ua/ почитала відгуки. Дуже сподобалося, що це проєкт команди Servizio, яка вже багато років працює в Івано-Франківську. Замовила пробний день за 199 грн.
Доставка приїхала зранку. У коробці були три контейнери: сніданок, обід і вечеря. Сніданок – сирники, обід – локшина удон, вечеря – філе скумбрії. Усе було дуже смачно та свіжо!
Я одразу замовила раціон на 10 днів. Тепер у мене немає проблем з харчуванням. Страви різноманітні, не набридають. Через місяць я помітила, що шкіра стала чистішою, з'явилося більше енергії, а вага трохи знизилася.
Smakovski – це справжній порятунок для сучасної дівчини. Рекомендую доставку здорового харчування від Smakovski всім, хто хоче їсти смачно, корисно і не витрачати час на готування!
Неактивен