Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 18/04/2026 13:11:36

Ess
Member

Таблетки від алергії без сонливості

Маю велику проблему: майже всі антигістамінні викликають у мене неймовірну сонливість. Ходжу як зомбі цілий день, а мені треба бути за кермом і працювати з документами. Порадьте, будь ласка, сучасні засоби, від яких не хочеться спати і голова залишається світлою.

Неактивен

#2 18/04/2026 13:27:06

Erratum
Member

Re: Таблетки від алергії без сонливості

Ви, мабуть, користуєтеся застарілими препаратами першого покоління, вони дійсно дуже "важкі" для голови. Зараз вже є набагато кращі ліки від алергії https://etabletka.ua/category/alerhichni-reaktsiyi-509 , які взагалі не впливають на нервову систему. Я сама раніше мучилася, поки не почала замовляти сучасні таблетки через сайт eTabletka. Там на еТаблетці в описі завжди вказано, чи викликає засіб седативний ефект. Я обираю ті, що діють 24 години і дозволяють вести активний спосіб життя. Це небо і земля порівняно з тим, що було раніше. Тепер я спокійно працюю і навіть займаюся спортом у період цвітіння амброзії. Дуже раджу вам змінити підхід і підібрати щось із сучасного асортименту. Бережіть себе та залишайтеся бадьорими в будь-яку погоду!

Отредактированно Erratum (20/04/2026 15:41:08)

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений