Вы не зашли.
Порадьте, будь ласка, заклад для літніх людей із якісним доглядом, збалансованим харчуванням і комфортними умовами проживання.
Неактивен
О доме престарелых «Забота» я узнала по многочисленным рекомендациям. Люди отмечают чистоту, организованность и дружелюбную атмосферу. Именно отзывы других семей помогли сформировать положительное представление об заведении и понять, почему его так часто советуют тем, кто ищет надежный уход для близких.
Неактивен
Лучше всего перевезти своего родственника в дом престарелых Вилла Добра https://dom-prestarelih.org/uk/geriatri … -pansionat, это самое проверенное место. Там всё аккуратно, чисто, уютно. Персонал вежливый, всегда готов помочь и ответить на вопросы. Чувствуется искренняя забота о каждом постояльце.
Неактивен
Якщо шукаєте хороший варіант раджу звернути увагу на приватний будинок для літніх людей «У Внуков» Одеса пансіонат . Нам його також рекомендували і я переглянула інформацію детальніше. Там роблять акцент на домашній атмосфері та індивідуальному підході до кожного мешканця з урахуванням стану здоров’я і потреб. Обіцяють цілодобовий догляд медичну підтримку та допомогу в повсякденному житті. Також умови проживання і вартість залежать від рівня догляду без прихованих платежів.
Неактивен