Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 05/04/2026 20:47:01

Купити фейхоа Київ

Підкажіть, чи з'явилася вже в продажу нормальна велика фейхоа, бо те, що я бачила нещодавно, більше схоже на зелені горішки. Я зазвичай перетираю її з цукром для підтримки імунітету всій родині, але зараз шукаю саме соковиті плоди, щоб не було багато відходів при чищенні. Порадьте перевірене місце в нашому місті, де можна замовити відразу кілька кілограмів з доставкою, щоб не тягнути важкі пакети самій.

Неактивен

#2 06/04/2026 20:00:44

Никуся
Member

Re: Купити фейхоа Київ

Я давно вже в інтернет-магазині CrazyBox я замовляю фейхоа. Смак у них просто вибуховий — суміш ананаса, суниці та хвої, що миттєво піднімає тонус усій родині. Раніше я постійно натрапляла на «дерев'яні» екземпляри в маркетах біля дому, які всередині були коричневими або зовсім без соку. Тепер я беру вітаміни лише в цьому місці, на фейхоа ціна у них цілком прийнятна, що теж тішить. Мені подобається, що в замовлення кладуть тільки пружні фрукти з ніжною м'якоттю, тому відходів мінімум, а користі для імунітету максимум. Більше не бачу сенсу витрачати сили на пошуки пристойного врожаю на полицях супермаркетів, коли можна отримати такий сервіс із доставкою прямо до дверей.

Иногда, не получить желаемое - и есть везение

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений