Вы не зашли.
jyja :
Цікавить якісний крауд маркетинг, підкажіть де замовляєте?
Для просування в Україні LINKS-BUY.ONLINE став моїм основним інструментом. Крауд маркетинг на українських форумах — це чудова можливість залучити тематичний трафік та посилити домен. Посилання ставляться в нових темах, що виглядає максимально безпечно для Google. Жодної автоматизації, тільки ручна робота. Замовлення оформлюється за хвилини, звітність детальна. Посилання проставлені грамотно, в контексті обговорень. Обов'язково буду співпрацювати далі.
Неактивен
Краще звертатися до професійних маркетингових агентств – вони роблять комплексно: аналіз майданчиків, підбір тематичних спільнот, підготовку контенту і розміщення коментарів чи рекомендацій.
Неактивен
Для ефективного SEO важлива поступова закупівля посилань , не багато одразу, особливо, якщо сайт молодий. Я сама не знала, думала, чим більше - тим краще. Але не все так просто. А ще перегляньте в якому стані сайт. Якщо є помилки, їх краще виправити до. Зверталась в Referr та мені все тут пояснили. В них на сайті також все це описано та представлені реальні результати. Отже, скажу вам так: не поспішайте. Просування - це процес до якого треба підходити зважено.
Неактивен