Вы не зашли.
Привіт! Планую робити стяжку у квартирі самостійно і шукаю, де купити хорошу суміш для стяжки. Був би радий, якби хтось міг порадити магазини з реально хорошим вибором і доступними цінами. Може, ще хтось поділиться, на що варто звернути увагу при виборі, щоб потім не шкодувати? Буду дуже вдячний за чесні та перевірені поради від тих, хто вже робив таку роботу.
Неактивен
Нещодавно я завершила облаштування нового балкону і використала суміш для стяжки https://siltek.ua/product-category/pidlogi_ta_styazhki/ від Siltek, і це був справжній успіх. Робота з нею виявилася легкою та зручною: суміш відмінно розподіляється по поверхні, не липне до рук, і навіть у важкодоступних місцях можна отримати рівний шар. Після висихання підлога стала ідеально рівною, що додало всьому балкону акуратного вигляду. Мені дуже сподобалося, що матеріал підходить для різних видів поверхонь, і навіть при невеликому досвіді роботи можна досягти професійного результату. Також хочу відзначити економний витрат та відсутність неприємного запаху під час роботи, що робить ремонт комфортним для всієї родини. Тепер я із задоволенням рекомендую суміш для стяжки друзям, які планують ремонт, адже результат завжди радує око і тримається довго. Це справжній доказ того, що сучасні будівельні суміші можуть бути зручними та ефективними.
Неактивен