Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 23/03/2026 14:06:45

yaroslav79
Member

Купівля бордюрів для саду чи двору

Всім привіт! Хтось нещодавно шукав бордюри для облаштування клумб і доріжок у дворі? Мені цікаво, де зараз можна купити нормальні бордюри, щоб і виглядали красиво, і не довелося переплачувати. Я бачу різні магазини, але не знаю, кому можна довіряти. Буду вдячний за поради від тих, хто реально купував і не пошкодував.

Неактивен

#2 26/03/2026 13:29:31

jord
Member

Re: Купівля бордюрів для саду чи двору

Зізнатися чесно, я довго шукала, де купити бордюри https://shop.kovalska.com/park-curb/ які будуть і красиві, і практичні, і зрештою обрала Промислово-будівельну групу Ковальська. Замовлення оформила онлайн, а доставка пройшла бездоганно – привезли прямо до воріт, акуратно упаковані. Бордюри чудово підходять для облаштування клумб і тротуарів, їх легко монтувати та комбінувати між собою. Якість матеріалу на високому рівні – бордюри не тріскаються і не вигорають на сонці. Консультації менеджерів допомогли підібрати правильний розмір та колір, тому весь процес був дуже комфортним. Тепер наш сад виглядає завершеним і стильним, а ми отримали приємне відчуття, що зробили правильний вибір. Це точно той випадок, коли задоволення від покупки перевищує очікування.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений