Вы не зашли.
Дуже сильно переживаю, щоб усе пройшло гладко, бо мама в мене вже похилого віку, вона дуже емоційна і може розгубитися від неочікуваного візиту кур'єра. Потрібен дійсно перевірений сервіс, де можна оплатити все онлайн карткою без проблем з конвертацією, і щоб кур'єр був максимально ввічливим, можливо, навіть сказав кілька теплих слів від мого імені. Хто вже стикався з міжнародною оплатою і доставкою прямо під двері квартири в столиці, порадьте, кому можна довірити таку важливу місію?
Отредактированно Гомель (23/03/2026 10:09:31)
Неактивен
Я сама вже три роки живу в Польщі і кожного разу, коли у родини свята, замовляю квіти тільки через інтернет, бо це єдина можливість передати частинку тепла. На особистому досвіді переконалася, що найбільш стабільно і душевно працює доставка квітів у Києві Квіточка https://kvitochka.ua/uk . У них на сайті все дуже інтуїтивно зрозуміло, оплата проходить миттєво з будь-якої картки світу, а підтримка завжди на зв'язку в месенджерах. Кур'єри у них дуже терплячі та інтелігентні, завжди дочекаються, поки мама відчинить двері, і обов'язково роблять якісний фотозвіт вручення. Мені потім у вайбер приходить фото щасливої мами з квітами, і на серці стає спокійно, ніби я сама побувала вдома.
Неактивен