Вы не зашли.
Решила посмотреть каталог автомобилей которые продаются в ОАЭ, но не нашла, где это сделать. Как мне быть в этой ситуации? Вопросом интересуюсь уже не первый день.
Неактивен
Думаю вы просто не там искали, ведь каталог автомобилей которые продаются в ОАЭ https://auto.ae/catalog/ есть тут. В разделе сайта собрано огромное количество новых и б\у автомобилей, которые можно купить или арендовать на выгодных условиях. Кстати, к каждому авто есть фото, характеристики, стоимость. А еще здесь можно купить номер.
Неактивен
А ви чули що якісь обмеження вже ввели по віку авто? Вірніше які можна ввозити. І то супер менше хламу будуть тягки екологію забруднювати
Неактивен
А скажіть но мені без різниці звідки машина на неї все одно страховку ж треба робити? А часом не порівнювали де дешевше онлайн чи в офісі?
Неактивен
Climbillg :
А скажіть но мені без різниці звідки машина на неї все одно страховку ж треба робити? А часом не порівнювали де дешевше онлайн чи в офісі?
Насправді, походження авто для закону ролі не грає: чи воно щойно з салону, чи пригнане з-за кордону, чи куплене з рук - страховий поліс має бути обов’язково. Якщо машина виїжджає на дороги загального користування, вона автоматично стає джерелом небезпеки, тому за відсутність страховки можна отримати штраф при першій же перевірці. До речі, для свіжопригнаних авто на транзитних номерах теж існують спеціальні короткострокові варіанти, поки не отримаєте постійну реєстрацію.
Щодо вигоди, то паперові бланки в офісах уже давно програють цифровим форматам як у ціні, так і в зручності. Коли оформлюєш страхування онлайн можна спокійно перевірити всі пункти договору без тиску з боку менеджера, а головне - часто отримати знижку, бо компанії не витрачають гроші на оренду приміщень і зарплати касирам. Це набагато швидше, бо готовий документ приходить на пошту за лічені хвилини, і його неможливо загубити чи пошкодити, адже він завжди під рукою в телефоні.
Неактивен