Вы не зашли.
Привіт усім. Давно шукаю нормальну платформу, де зручно ставити на футбол. Особливо цікавлять українська Прем'єр-ліга, Ліга чемпіонів і іноді АПЛ. Хочу зрозуміти, чи є у Parimatch нормальні коефіцієнти на ці турніри, чи все-таки краще брати інші контори. Також цікаво, як швидко там виводять гроші після матчу, бо читав, що в когось затримки бувають по кілька днів. Ще питання по додатку — чи реально з телефону ставити в live без сильних глюків? Бо в мене старий Android, боюся, що буде гальмувати.
Неактивен
На футбол коефіцієнти зазвичай середні або трохи вищі за ринок, особливо на непопулярні матчі. Live-ставки працюють нормально, оновлення швидке. Виведення після матчу зазвичай приходить протягом кількох годин, якщо вивести на картку. Додаток на Android у мене запускається без проблем навіть на старому телефоні, інтерфейс простий. Ось офіційна сторінка, де все детально описано https://parimatch.legioners.com.ua/uk/. Там можна подивитися весь функціонал і вимоги до пристрою.
Неактивен
Ставлю не дуже часто, але зазвичай на великі матчі. Коефіцієнти мене влаштовують, особливо коли порівнюю з іншими конторами. Додаток справді зручний, я ставлю з телефону майже завжди, бо не сиджу постійно за комп’ютером. Live працює без затримок, якщо інтернет нормальний. Виведення зазвичай проходить швидко, максимум доба. З мінусів — іноді техпідтримка відповідає не моментально, але в цілому терпимо.
Неактивен