Вы не зашли.
Планую оновити рушники в залі, але не хочу забивати склад величезними партіями. Хто знає, яка зараз реальна мінімалка на опт у наших виробників? Раніше просили від мішка, а мені треба штук двадцять-тридцять максимум. Чи реально знайти адекватну ціну на таку невелику кількість, чи на дрібний гурт ніхто навіть дивитися не буде? Боюся, що виставлять роздрібний цінник.
Неактивен
Зараз ринок гнучкий, багато хто відпускає від десяти-п'ятнадцяти штук. Я минулого місяця брав партію, то мені зробили гуртову ціну саме від десяти одиниць. Головне шукати не перекупів, а прямих постачальників. Буває ще варіант, коли мінімалка іде не по штуках, а по сумі замовлення, наприклад від трьох тисяч гривень. Тоді можна набрати різного товару і вийти на нормальний прайс.
Неактивен
Три тисячі гривень це цілком адекватний поріг, якраз вписуюсь у бюджет. А як щодо оплати, зазвичай просять повну передплату чи можна наложкою? Бо стрьомно скидати гроші невідомо куди, а потім отримати тонкі ганчірки замість нормальної махри. Хочеться, щоб рушник був щільним і не розсипався після першого прання. Ви на самі тканини дивитесь чи на вагу виробу? Бо іноді пишуть одне, а по факту приходить зовсім інша щільність. Мені важливо, щоб вони вбирали воду добре, а не просто розмазували її по тілу.
Неактивен
Раджу глянути асортимент на https://www.shov-ua.com.ua/product-cate … /rushnyky/ бо там умови досить лояльні до дрібних замовників. Фабрика ШОВ часто працює за схемою, де рушник опт доступний при замовленні від невеликої кількості.
Якщо тобі потрібні якісні банні рушники, то дивись на щільність мінімум чотириста п'ятдесят грамів. Якісне виробництво рушників завжди використовує натуральну бавовну, тому вони будуть служити довго. Можна спокійно брати рушники для Хорека, вони витримують постійні прання і не втрачають вигляд. Навіть звичайні рушники для дому в гуртових партіях виходять значно дешевше за роздріб.
Звичайно, рушники опт зазвичай відвантажують після оплати, але солідні контори не ризикують репутацією. Краще замовити кілька штук на тест, щоб перевірити ворс. Якщо все влаштує, тоді вже закривай велику потребу. 
Неактивен