Вы не зашли.
Привіт всім! Маю стареньке авто, і останнім часом помітив, що на довгих поїздках сильно втомлююсь через шум дороги та вібрації. Друзі радять робити шумоізоляцію, але я зовсім не в темі – боюся “влізти” не туди і витратити купу грошей дарма. Хтось робив шумоізоляцію або інші покращення салону, що реально змінюють комфорт? І чи є місця в Києві, де це роблять на совість, а не просто “попласти плівку і все”?
Неактивен
О, точно тебе розумію! Я колись теж їздив з мінімальною шумоізоляцією і думав, що це нормально – аж поки не зробив повну шумоізоляцію у себе в авто. Різниця колосальна: звук дороги менший, мотор тихіший, а кондиціонер працює ефективніше. Якщо шукаєш надійне місце в Києві, раджу заглянути на https://magicauto.com.ua/ вони займаються не тільки шумоізоляцією, а й комплексним апгрейдом салону: підігрів сидінь, вентиляція, доводчики дверей. Плюс, там реально роблять все акуратно, без халтури. Я спочатку теж вагався через ціни, але результат того вартий – навіть після місяця експлуатації відчуваєш, що кожна гривня пішла на комфорт, а не “щоб було красиво на вигляд”.
Неактивен