Вы не зашли.
Всім привіт! Ось цікаво, Слот Сіті на телефоні зручніше, ніж на комп'ютері? Ваші думки? Я ось думаю, може, завантажити додаток, щоб в чергах час вбивати. З одного боку, на комп'ютері екран більший, все детальніше видно, та й мишка зручніша, ніж тикати пальцем в екран. З іншого боку, мобільність - це великий плюс. Телефон завжди з собою, а комп'ютер - ні. Чи є суттєва різниця в функціоналі між додатком і веб-версією? І ще, наскільки додаток "жере" трафік мобільного інтернету? Можливо, хтось вже порівнював і може поділитися досвідом? Буду вдячний за будь-які поради.
Отредактированно Vilhlav (Сегодня 00:10:33)
Неактивен
Цікаво спостерігати, як змінюються наші звички. Пам'ятаю, колись, щоб пограти в улюблені ігри, треба було йти в ігровий клуб. Зараз же достатньо просто дістати телефон з кишені. І це стосується не тільки слотів, а й багатьох інших речей. З одного боку, це робить життя простішим і зручнішим. З іншого – якось втрачається відчуття "справжньої" гри, живого спілкування. Але, безперечно, мобільні додатки – це великий крок вперед. Особливо для тих, хто цінує свій час і можливість розважитись будь-де.
Отредактированно Domuan (Сегодня 00:10:04)
Неактивен
На мою думку, все залежить від ситуації. Якщо ти вдома, то, звичайно, комп'ютер кращий – великий екран, зручне управління. А от коли ти десь в дорозі, в черзі, чи просто маєш кілька вільних хвилин – телефон незамінний. Я вже давно перейшов на додаток Слот Сіті, і не шкодую. До речі, про відмінності в функціоналі та встановлення на різні пристрої можна почитати тут: https://charivnaya.com.ua/ , там все детально розписано. Хоча особисто я якихось великих відмінностей не помітив, все те саме, тільки в "кишеньковому" форматі. Трафік, звичайно, трохи витрачається, але якщо у тебе нормальний пакет, то не думаю, що це буде великою проблемою. Головний плюс – це мобільність. Можна грати будь-де і будь-коли.
Отредактированно Vivat (Сегодня 00:11:16)
Неактивен