Вы не зашли.
Маю питання до власників дач або заміських будинків: який майданчик краще встановити для дітей? У мене двоє хлопців, дуже активні, і звичайна гойдалка вже давно не рятує. Хочеться поставити щось більш функціональне — щоб і лазили, і каталися, і гралися разом. Але переживаю, щоб конструкція не займала занадто багато місця на ділянці.
Неактивен
Схожа ситуація була і у нас. Спочатку думали обмежитися пісочницею і гойдалкою, але швидко зрозуміли, що дітям цього мало. Вони хочуть лазити, стрибати, вигадувати якісь пригоди. Тому краще дивитися комплекси з кількома елементами. Навіть невелика платформа і гірка вже роблять майданчик значно цікавішим для дітей.
Неактивен
Друзі поставили у себе на дачі невеликий ігровий комплекс, і тепер їхній двір перетворився на місце збору всіх сусідських дітей. Важливо, щоб конструкція була продумана: зручні сходи, нормальна висота гірки, поручні. Якщо все зроблено правильно, діти можуть гратися там годинами без особливого нагляду.
Неактивен
Коли ми облаштовували подвір’я біля заміського будинку, довелося передивитися безліч варіантів майданчиків. Частина виглядала занадто масивно, інші — навпаки дуже прості. Зрештою звернули увагу на виробника Спортігра, у них досить цікаві комплекси для приватних ділянок. Уже після того, як передивилися кілька моделей, побачили варіант дитячі майданчики для заміського будинка Дача , який добре підійшов для нашого подвір’я. Конструкція не надто велика, але має гірку, сходи і невеличку платформу для ігор. Діти сприймають його як цілу ігрову зону: сьогодні це фортеця, завтра космічний корабель. Поставили біля дерев, і тепер двір виглядає набагато жвавіше, бо постійно чути дитячий сміх.
Неактивен