Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 20/02/2026 17:17:30

Korwor
Member

Як почистити величезний диван

Всім привіт. Маємо у вітальні великий прямий диван, десь під 3 метри на чотири місця. За пару років він став центром тяжіння для всієї родини: діти там постійно з їжею, собака зі своєю шерстю, та й ми самі часто каву п'ємо. Зараз на нього страшно дивитися - весь у плямах і на дотик якийсь липкий. Підкажіть, чи реально таку махіну вичистити вдома, чи треба його якось розбирати і везти в цех? І скільки часу займає чистка такого об'єкта, щоб він потім не сох цілий тиждень? Буду вдячний за контакти перевірених майстрів.

Неактивен

#2 20/02/2026 17:26:15

Hard
Member

Re: Як почистити величезний диван

Слухай, я теж довго вагався, але таки викликав хлопців із Sofa Clean  https://sofaclean.com.ua/ для свого велетня. У мене якраз прямий чотиримісний диван на три метри, тож роботи там було чимало. Заплатив 1920 грн, і воно того варте. Майстер приїхав вчасно, виїзд у них безкоштовний, що дуже приємно. Сама хімчистка диванів київ тривала десь годину. Весь процес у них розбитий на шість етапів, і це не просто "потерти ганчіркою". Спочатку потужним пилососом Karcher витягли весь пил і шерсть, потім наносили миючий розчин під великим тиском і розтирали його орбітальною машинкою, щоб засіб зайшов глибоко в тканину. Плями від кави та їжі зникли на очах на третьому етапі. Дуже круто, що вони наприкінці все ретельно вимивають чистою водою і роблять вакуумну сушку. Диван залишився лише злегка вологим і повністю висох годин за 9-10. Тепер він виглядає як новий, колір став насиченим, а головне - ніяких запахів чи пилу всередині немає. Реально раджу, бо самому таку махіну якісно не відмити, тільки розводи наробиш.

Неактивен

#3 08/03/2026 16:09:55

1Vlad
Member

Re: Як почистити величезний диван

Почистити диван у домашніх умовах можна за допомогою мильного розчину (вода + засіб для миття посуду/мило), соди для видалення запахів або оцту проти плям. Основні кроки: ретельне пилосошення, нанесення очищувача піною, обробка плям, змивання чистою водою та сушіння. Для шкіри використовують м'які серветки та кондиціонер.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений