Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 07/03/2026 12:47:37

Порадьте хороший ювелірний магазин в Україні

Доброго дня всім. Підкажіть, будь ласка, перевірені ювелірні магазини в Україні, де можна придбати якісні та водночас стильні прикраси. Планую зробити подарунок дружині, і хочеться знайти щось не банальне — щоб прикраса виглядала сучасно та елегантно. В інтернеті варіантів дуже багато, але складно зрозуміти, де справді хороша якість і нормальний сервіс. Можливо, хтось із вас уже мав позитивний досвід покупок і може порадити конкретні магазини чи бренди? Буду вдячний за будь-які підказки.

Неактивен

#2 12/03/2026 15:41:06

jord
Member

Re: Порадьте хороший ювелірний магазин в Україні

Я завжди обожнювала ювелірні прикраси, але не завжди знаходила магазин, де можна купити щось і гарне, і доступне одночасно. Мій вибір випав на київський ювелірний завод, і я була в захваті від асортименту: тут і золоті сережки, і срібні браслети, і неймовірні кільця з камінням. Вражає те, що ціни дуже приємні, а якість виробів висока – все зроблено акуратно, без жодних недоліків. Я купувала тут набір сережок і підвіску, і вони прекрасно підійшли як на повсякденне носіння, так і для свят. Персонал завжди привітний і може порадити щось унікальне.Тепер це мій улюблений ювелірний магазин https://kuz.ua/  куди я повертаюся з радістю знову і знову.  Мені подобається, що київський ювелірний завод постійно оновлює колекції, тому завжди є новинки.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений