Вы не зашли.
Доброго дня! Порадьте, будь ласка, сервіс, через який можна оперативно перевірити компанію в єдиному реєстрі юридичних осіб. Цікавить мінімум зайвих кроків і нормальний інтерфейс. Часто працюю з новими партнерами, тому перевірка перед підписанням договору для мене принципова. Хочеться знайти ресурс, якому можна довіряти.
Неактивен
Працюю бухгалтером у невеликій компанії та регулярно перевіряю нових партнерів. Для мене дуже важливо мати доступ до актуальних даних, тому сервіс перевірки по ЄДРПОУ став незамінним інструментом. Через єдиний реєстр юридичних осіб https://edrpou.ubki.ua/ua/register-of-l … ndividuals я швидко знаходжу офіційну інформацію про реєстрацію, керівників та види діяльності підприємства. Усе подається зрозуміло і без зайвої бюрократії, що значно спрощує роботу. Досьє ділової репутації допомагає побачити повну картину та оцінити надійність потенційного партнера. Мені особливо подобається можливість моніторингу змін, адже це дозволяє уникнути неприємних сюрпризів. Сервіс працює онлайн і не потребує складних налаштувань, що робить його доступним навіть для невеликих компаній. Тепер я почуваюся значно впевненіше, готуючи документи для співпраці.
Неактивен