Вы не зашли.
Доброго дня! Маю питання до тих, хто часто їздить Україна–Європа. Які деталі ви завжди перевіряєте перед тим, як замовити трансфер? Я маю на увазі не тільки ціну, а й відгуки, машини, водіїв… Чи є сенс шукати маленькі компанії, чи краще великі перевірені маршрути? Хочу поїхати спокійно, без накладок і сюрпризів.
Неактивен
Дуже часто користуюся пасажирськими перевезеннями до Європи http://euro-travel.com.ua/ і можу впевнено радити Євро-Тревел. Мені подобається, що їхні автомобілі завжди чисті та комфортні, а водії досвідчені і завжди допоможуть з багажем. Подорож до Нідерландів, Бельгії чи Німеччини проходить швидко і без стресу, що особливо цінно під час довгих поїздок. Ціни у компанії мінімальні порівняно з конкурентами, і це не впливає на якість сервісу. Регулярні рейси дозволяють заздалегідь планувати свою поїздку і не хвилюватися про очікування. Також приємно, що немає прихованих доплат – все прозоро і чесно. Професійний підхід до пасажирів і великий досвід роботи понад 10 років роблять кожну поїздку приємною і надійною.
Неактивен