Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 21/02/2026 11:56:58

juguh
Member

Хто вже дочитав Оніксова буря - фінал не злитий?

Тільки дочитав Оніксову буря і тепер сиджу в повному ступорі. Перед покупкою чув багато чуток про нібито злитий фінал, але під час читання нічого такого не помітив. Цікавить думка тих, хто вже закрив останню сторінку. Як вам кінцівка? Мені вона здалася занадто емоційною і обірваною на самому цікавому місці. Чи не здається вам, що авторка просто нагнітає заради продовження серії?

Неактивен

#2 22/02/2026 05:52:38

Korwor
Member

Re: Хто вже дочитав Оніксова буря - фінал не злитий?

Щодо зливів, то це були просто передчасні спойлери від тих, хто отримав ранні примірники, ніякого офіційного витоку сюжету не було. Фінал дійсно жорсткий у плані емоцій. Я сам був у шоці від того, як Яррос розвернула сюжетні лінії минулого героїв. Це типовий кліффхангер для фентезійної саги, де історія ще не закінчена. Відчуття недомовленості є, але це якраз і змушує чекати на наступну частину.

Отредактированно Korwor (22/02/2026 05:54:09)

Неактивен

#3 23/02/2026 01:25:56

juguh
Member

Погоджуюся, деякі моменти з минулим Вайолет реально здивували. Але мене трохи напружує, що стільки питань залишилося без відповіді. Масштаби конфліктів ростуть, а розв'язки поки не видно. Боюся, щоб у наступній книзі все не перетворилося на кашу з магії та нескінченних битв. Хоча дракони тут прописані як завжди на висоті. Ти як думаєш, чи зможе вона логічно вивести всі ці лінії до кінця? Бо після такої бурі емоцій у фіналі очікування тепер просто захмарні. Чи не було у тебе відчуття, що деякі епізоди були занадто розтягнуті заради обсягу в шістсот сторінок?

Неактивен

#4 24/02/2026 07:36:50

Korwor
Member

Якщо шукаєш де знайти текст у нормальній якості, то оніксова буря книга на MEGOGO BOOKS https://mbooks.com.ua/book/212377-oniksova-buria/ зараз доступна в зручному форматі. Платформа MEGOGO BOOKS дає змогу швидко та за низькими цінами доставити книгу на вашу адресу.
Щодо розтягнутості, то я б так не сказав. Кожна деталь у світі Емпіреї працює на атмосферу військової академії. Фінал не злитий, він просто відкритий, що цілком логічно для третього тому. Рекомендую не зациклюватися на теоріях зі всесвіту фандомів, а просто насолоджуватися динамікою.
Головне, що авторка тримає планку в плані емоційної напруги. Всі ці недомовлені моменти з конфліктами точно розкриють пізніше. Просто дай сюжету час розігнатися. На мою думку, це одна з найсильніших частин серії за рівнем пропрацювання стосунків та магічних битв.
https://i.postimg.cc/0jyGyQHp/image.png

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений