Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 Вчера 14:47:56

Мошка
Member

Порадьте тіні для повік на щоденний макіяж

Дівчата, порадьте тіні для повік на щоденний макіяж. Не хочеться дуже яскраві, скоріше щось універсальне й просте у використанні. Чи краще брати палетку чи окремі відтінки? Цікавить реальний досвід.

Неактивен

#2 Вчера 14:48:32

Kisa
Member

Re: Порадьте тіні для повік на щоденний макіяж

Ой, я обожнюю палетки smile Там одразу є базові й акцентні кольори, можна комбінувати під настрій. Якщо на кожен день — бери нюдові відтінки, вони рятують завжди. І дивись на пігментацію, щоб не доводилось сто разів нашаровувати.

Неактивен

#3 Вчера 14:48:45

Мошка
Member

Дякую, звучить переконливо. Я просто раніше користувалась максимум двома відтінками, тому трохи боюся великих палеток — здається, що половиною кольорів не користуватимусь. Скажи, будь ласка, чи є сенс звертати увагу на різні текстури, типу матові, сатинові або з шиммером, якщо макіяж переважно денний? І ще цікаво, наскільки важлива стійкість без бази, бо інколи немає часу на складні етапи.

Неактивен

#4 Вчера 14:50:58

Kisa
Member

Для щоденного макіяжу я б радила звернути увагу на матові та легкі сатинові тіні для повік у Дніпрі https://maudau.com.ua/dnipro/category/tini-dlia-vii  — вони виглядають спокійніше й легко розтушовуються. Шиммер теж можна, але краще дрібний, без сильного блиску. По формату — маленькі палетки часто зручніші, бо кольори вже підібрані між собою. Є варіанти з м’якою кремовою текстурою та класичні пресовані — другі зазвичай простіші для новачків. Також дивись на стійкість і рівень пігментації: інколи менш насичені тіні навіть зручніші для денного образу, бо складніше переборщити. Я б почала з базових бежево-коричневих відтінків і вже потім експериментувала.

https://image.maudau.com.ua/webp/size/md/products/09/05/8a/09058a2e94db1ed56873f78cde35c724

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений