Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua
  • Главная
  •  » Флуд
  •  » Нарешті знайшли ідеальну CRM – Kommo полегшив нам життя

#1 17/02/2026 20:15:25

Mariia
Member

Нарешті знайшли ідеальну CRM – Kommo полегшив нам життя

Привіт усім! Хочу поділитися радістю – нарешті знайшли CRM, яка реально працює. Це Kommo CRM. До цього користувалися Excel і безкоштовними програмами, але коли клієнтів стало багато, почався хаос: заявки губилися, менеджери забували передзвонювати, ніхто нічого не контролював.

Подруга порадила звернути увагу на Kommo як на найкращий аналог amo-crm. Зайшла на сайт https://kommo.com.ua/  вивчила інформацію і вирішила спробувати 14-денний безкоштовний доступ. Цього вистачило, щоб закохатися в систему!

Коммо СРМ виявилася дуже зручною та інтуїтивною. Ми одразу замовили впровадження через партнерів на сайті. Фахівці швидко налаштували воронки продажів, підключили Instagram, Telegram, Viber та телефонію. Тепер усі повідомлення від клієнтів потрапляють в одну стрічку, і менеджери нічого не пропускають.

Окремо хочу відзначити автоматичну постановку завдань – тепер ніхто не забуває вчасно передзвонити клієнту. І звіти стали прозорими: я бачу, скільки заявок надійшло, скільки продажів зробив кожен менеджер.

Ціни дуже приємні, а через партнера отримали гарну знижку на ліцензію. Рекомендую Kommo CRM всім, хто хоче нарешті навести лад у продажах і звільнити час для справді важливих завдань!

Неактивен

• Главная
  •  » Флуд
  •  » Нарешті знайшли ідеальну CRM – Kommo полегшив нам життя

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений