Вы не зашли.
Підкажіть, будь ласка, які каблучки зараз частіше носять — максимально прості без каміння чи все ж із невеликими камінцями? Хочу щось універсальне на кожен день, але складно зрозуміти, що виглядає більш сучасно і актуально.
Неактивен
Зараз міксують усе! Мінімалістичні каблучки дуже популярні, але моделі з маленькими камінцями теж у тренді. Головне — щоб дизайн був легкий і не масивний. Маленький діамант або делікатний акцент виглядає дуже стильно.
Неактивен
Дякую за відповідь. Я якраз думаю між двома варіантами — максимально проста каблучка або щось із невеликим каменем, щоб був легкий акцент. Цікаво, чи такі прикраси легко поєднувати між собою? І ще питання: чи можна носити кілька тонких каблучок разом, щоб це виглядало сучасно, а не перевантажено? Хотілося б знайти універсальний варіант, який буде актуальним не один сезон.
Неактивен
Зараз тренд саме на багатошаровість і мінімалізм, тому каблучка guzema.ua/yuvelirni-prykrasy/kabluchky/ у лаконічному дизайні — це ідеальна база. Просту модель легко комбінувати з іншими прикрасами, але якщо хочеться трохи блиску, варто обрати варіант із маленьким каменем або делікатною вставкою. Такі прикраси виглядають витончено і не виглядають занадто святково, тому підходять для щоденного носіння. Багато сучасних дизайнів створені так, щоб їх можна було носити разом — тонкі каблучки різної фактури або з різними деталями добре доповнюють одна одну. Важливо, щоб загальний стиль залишався легким і збалансованим. Мінімалістична каблучка може бути основою, а модель із каменем — акцентом, який додає індивідуальності. Саме така комбінація зараз виглядає максимально актуально і дозволяє змінювати образ залежно від настрою.
Неактивен
Особливе місце займають трендові обручки з матовою поверхнею, мікросіткою, комбінованими вставками та гравіюванням.
Неактивен