Вы не зашли.
Привіт усім! Весна наближається, а я вже хочу порадувати дружину тюльпанами до 8 березня, але не хочу брати з ринку – там часто попадаються підсохлі або з коротким терміном. Підкажіть, будь ласка, де в Києві можна замовити дійсно свіжі тюльпани (бажано голландські або з хороших теплиць) з доставкою по місту в день замовлення або на наступний? Важливо, щоб букет виглядав об’ємно, не 5-7 штук, а нормальний, і щоб довго стояли. Дякую за реальні рекомендації!
Неактивен
Я щороку беру тюльпани саме онлайн, бо на ринку в Броварах (живу поруч з Борисполем) вибір обмежений, а сюди доставляють швидко. Нещодавно замовила на День закоханих – привезли за 2,5 години, тюльпани були дуже свіжі, бутони щільні, не розкрилися відразу, стояли в вазі майже 10 днів. Взяв великий мікс кольорів – рожевий, білий, червоний, вийшло дуже красиво і святково. Ціни в лютому-березні нормальні, часто бувають акції на голландські сорти. Мені подобається саме цей варіант тюльпани Київ https://lepestki.ua/ua/buketi_z_tyulpan … 9_379.html
Там великий вибір букетів саме з тюльпанів, можна додати евкаліпт чи ранункулюси для об’єму. Якщо плануєте на 8 березня – раджу замовляти за 2-3 дні, щоб точно встигли з найкращими квітами. У мене все пройшло ідеально, дружина була в захваті.
Неактивен
Ми з чоловіком нещодавно відзначали перлове весілля. Це така важлива дата, коли хочеться сказати щось особливе, але інколи важко підібрати слова. Тому я знайшла на Prezent привітання для чоловіка на 30 років весілля. Обрала привітання про те, що перлина народжується з часу і терпіння — як і наше кохання, яке з кожним роком ставало тільки ціннішим. Коли читала ці слова чоловікові, він сказав, що це найщиріше привітання за всі роки. 
Неактивен