Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua
  • Главная
  •  » Флуд
  •  » Допоможіть вибрати нормальні курси англійської онлайн

#1 10/02/2026 17:27:10

женя33
Member

Допоможіть вибрати нормальні курси англійської онлайн

Привіт усім! Мені дуже треба підтягнути англійську, бо через пів року співбесіда на нову роботу, а мій рівень зараз десь B1, але говорити соромно і повільно. Хочу знайти хороші онлайн-курси, щоб було і граматика, і розмовна практика, і бажано з носієм або дуже сильним викладачем. Групові заняття мені подобаються більше, бо дешевше і є мотивація від інших людей. Але боюся, що знову попаду на якийсь маркетинговий курс, де обіцяють золоті гори, а потім нічого. Хто нещодавно вчив англійську онлайн і реально прокачався?

Неактивен

#2 10/02/2026 18:26:14

Русик
Member

Re: Допоможіть вибрати нормальні курси англійської онлайн

Привіт! Я саме в такій ситуації була півтора року тому і знайшла те, що реально спрацювало. Зараз рекомендую всім знайомим саме онлайн-курси іноземних мов  https://courses.ap.education/. У них дуже класна англійська — є і групові заняття, і індивідуальні, і спеціальні курси підготовки до IELTS, TOEFL, Cambridge. Мені подобається їхній підхід "Close to You" — викладач постійно на зв’язку, багато візуальних і асоціативних методів, тому слова запам’ятовуються набагато легше. Вони ще комбінують теорію з практикою, плюс використовують європейські інновації: 3D-моделі, інтерактивні штуки, асоціативну пам’ять. Є система мотивації — змагання між студентами, подарунки за результатами. А найголовніше — гарантія результату. Якщо після курсу ти не досяг того рівня, який хотів, вони продовжують безкоштовно вчити, доки не буде результату. Я за 8 місяців з B1 дійшла до впевненого B2+, причому говорити стало легко і без страху.

Отредактированно Русик (18/02/2026 11:43:08)

Неактивен

#3 11/02/2026 16:22:06

verka22
Member

Re: Допоможіть вибрати нормальні курси англійської онлайн

О, я теж зараз на курсах англійської онлайн і можу сказати, що головне — це регулярність і щоб викладач не давав тобі просто сидіти мовчки. Мені подобається, коли на заняттях багато говоріння з першого уроку, навіть якщо помилки. Ще добре, коли є домашки, але не тонна письмових вправ, а саме розмовні завдання. У мене раніше було так, що я вчила граматику, а говорити все одно не могла. Зараз намагаюся щодня хоч 15–20 хвилин розмовляти вголос, навіть сама з собою. І ще раджу записувати себе на телефон, а потім слухати і виправляти.

Неактивен

• Главная
  •  » Флуд
  •  » Допоможіть вибрати нормальні курси англійської онлайн

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений