Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 07/10/2025 13:04:26

Vlad_
Member

Порадьте

Порадьте мені магазин, де я можу замовити дійсно якісні товари для рибалки?

Неактивен

#2 12/10/2025 15:56:41

Re: Порадьте

Хлопці, можу порекомендувати магазин, де справді продають якісні товари для рибалки - це DARIBA. Я вже двічі там замовляв, і щоразу все чітко: гарне пакування, швидка доставка, жодних проблем із якістю. Брав котушку, приманки та сумку для снастей - все супер. Тепер усім друзям раджу тільки цей магазин. Реально вартий уваги!

Неактивен

#3 27/01/2026 20:27:03

SanDok
Member

Привіт усім. Підшукую надувний човен для риболовлі, але хочу купити за вигідною ціною, щоб якість була нормальною. Не знаю, де краще дивитися — в інтернет‑магазинах, маркетплейсах чи в офлайн‑точках. Хто недавно купував човен, поділіться, будь ласка, де знайшли найкраще співвідношення ціни та якості. Можливо є конкретні сайти, магазини або сезони з хорошими знижками.

Неактивен

#4 27/01/2026 20:30:52

Qwerti
Member

В офлайні часто ціна вища, бо потрібно ще враховувати витрати часу і дороги, а товар може бути не в наявності або лише один розмір. На маркетплейсах є багато пропозицій, але не весь товар завжди чесно описаний, і не завжди зрозуміло, чи продавець дасть нормальну гарантію. В інтернет‑магазині Lodka5 я замовляв надувний ПВХ човен https://lodka5.com.ua/ua/naduvnie-lodki/ Залишився приємно вражений співвідношенням ціни та якості. Там зручно порівнювати моделі, є якісні фото та детальні описи, а також можна побачити відгуки тих, хто вже користується цим човном. До того ж часто проходять сезонні знижки, розпродажі перед початком рибальського сезону або в міжсезоння, коли ціни помітно нижчі.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений