Вы не зашли.
Шукаю стіл на балкон, бо хочу іноді снідати на свіжому повітрі. Але боюся, що розкладний буде хитким і швидко поламається. Всі моделі схожі на фото, але насправді не знаю, що вибрати, щоб і компактно, і надійно.
Неактивен
Мені здається, що компактний і легкий варіант краще. У мене розкладний пластиковий стіл, він простий, але поки не ламався. Хиткість трохи є, але для балкону нормально, бо не треба тягати важкий.
Неактивен
Тут важливо дивитися на механізм складання, матеріал і кріплення. Металеві ніжки стабільні, дерев’яні легше подряпати. Якщо розкладний, перевіряй, щоб замки працювали плавно і були без люфтів. Також звертай увагу на вагу, бо стіл потрібно піднімати на балкон.
Неактивен
Якщо ви дійсно вирішили придбати такий виріб, то можу запропонувати подивитсь вибір садових столів https://www.leroymerlin.ua/f/stoly в магазині Leroymerlin, я там брав розкладний для балкона і реально задоволений. Раджу перевіряти, щоб ніжки міцно трималися, замки замикалися без зусиль, а поверхня була стійка до вологи.
Для балкону краще алюміній або ламіноване дерево, тоді і легкий, і не псується. Пластик дешевший, але важче тримає форму при навантаженні, особливо якщо ставити вазони чи тарілки з їжею.
Неактивен