Вы не зашли.
Доброго дня, зламалася ручка ручного газу на моєму тракторі DW 160, просто лопнув пластик усередині. Тепер не можу нормально зафіксувати оберти, що дуже незручно при роботі з фрезою. Також бачу, що тросик газу вже почав розплітатися, мабуть треба міняти все в комплекті.
Де можна замовити такі дрібниці, щоб вони підійшли без переробок? Можливо є якісь металеві аналоги цих ручок, щоб довше ходили?
Неактивен
Пластикові ручки на DW - це відома болячка, вони від сонця і вібрацій стають крихкими і ламаються в самий невідповідний момент. Можна пошукати металеву від старих моделей, але вона може не стати по кріпленню в панель приладів. Якщо плануєш купити запчастини до трактора dw, то на Техномодулі є готові комплекти ручок з тросиками якраз під 120-160 моделі. Там же бачив і вказівники тиску оливи, і датчики температури, якщо вони тобі теж потрібні. Тросик краще бери з запасом по довжині, щоб він не був в натяжку, тоді і ручка буде ходити легше. Я собі коли міняв, то ще змастив тросик всередині графіткою, тепер працює як по маслу вже другий рік. Можеш ще глянути на педаль газу, там часто пружина послаблюється і газ сам скидається. А в тебе панель приладів ще стара стоїть чи вже нова цифрова?
Неактивен
Панель ще стара, звичайна зі стрілками, мені вона навіть більше подобається, бо простіша. Про графітку - це гарна думка, обов’язково змащу новий тросик перед установкою. Замовлю напевно на Техномодулі весь комплект, щоб вже не повертатися до цього питання. Дякую, що підказав про пружину на педалі, треба буде і її глянути про всяк випадок.
Неактивен