Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 13/01/2026 16:55:21

Dom ria

Можливо, хтось стикався з такою ситуацією. Дивлюсь на новобудови у Львові більше з точки зору інвестиції, а не тільки для життя. Хочеться зрозуміти, які ЖК мають нормальний потенціал — щоб через кілька років не втратити в ціні. Бачу, що активно забудовується багато районів, але не зовсім ясно, де попит буде стабільним, а де це тимчасовий ажіотаж. Цікавить, як ви оцінюєте перспективи новобудов у місті.

Неактивен

#2 13/01/2026 16:56:09

LolliLop
Member

Re: Dom ria

Якщо дивитись саме як інвестицію, то я б звертав увагу не тільки на район, а й на концепцію комплексу. Зараз багато ЖК будують «в полі», без нормальної інфраструктури, і з часом це може зіграти в мінус. Також важливо, чи здає забудовник будинки вчасно, бо затримки сильно впливають на ліквідність. Я перед покупкою завжди намагаюсь порівняти кілька варіантів між собою, щоб розуміти, де ціна більш адекватна ринку.

Неактивен

#3 13/01/2026 16:57:18

Gura
New member

Re: Dom ria

Згоден, без порівняння складно щось оцінити. Я для себе спочатку дивлюсь загальну картину по новобудовах Львова, щоб бачити, які комплекси вже будуються, а які тільки плануються, і як вони відрізняються по ціні. Зручно, коли це зібрано в одному місці, без необхідності шукати кожен ЖК окремо. Наприклад, ось тут можна подивитись актуальні пропозиції по львівських новобудовах — https://dom.ria.com/uk/novostroyki/lvov/. А вже після цього простіше відсівати варіанти і рахувати перспективу.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений