Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 01/01/2026 17:17:50

xkristinax
Member

Хто замовляв граніт для кухні та дому?

Привіт усім. Планую міняти кухню і зараз у пошуках нормальних стільниць та підвіконь із граніту. Хочеться, щоб камінь був натуральний, вигляд сучасний, а не «як у всіх», і щоб зробили точно під розміри без сюрпризів. Цікавить реальний досвід — як із якістю, термінами та цінами, бо не хочеться витратити гроші даремно.

Неактивен

#2 01/01/2026 19:42:34

Re: Хто замовляв граніт для кухні та дому?

xkristinax :

Привіт усім. Планую міняти кухню і зараз у пошуках нормальних стільниць та підвіконь із граніту. Хочеться, щоб камінь був натуральний, вигляд сучасний, а не «як у всіх», і щоб зробили точно під розміри без сюрпризів. Цікавить реальний досвід — як із якістю, термінами та цінами, бо не хочеться витратити гроші даремно.

Я якраз замовляла і можу поділитися враженнями — купити гранітні стільниці та підвіконня в «Solid» – широкий вибір матеріалів і дизайнів, і це не просто слова. Мені допомогли підібрати камінь під інтер’єр, показали різні варіанти без нав’язування, усе зробили чітко за замірами. Поверхні рівні, шви акуратні, вигляд дуже стильний і «дорогий», хоча ціна вийшла цілком адекватна. Приємно, що дали гарантію і весь процес пройшов спокійно, без біганини та нервів.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений