Вы не зашли.
Вітаю всіх! Цікавлюсь продукцією з овечого молока. Кажуть, що вона корисніша й легше засвоюється, ніж коров’яча. Хочеться спробувати щось нове, особливо серед сирів. Де зараз можна знайти якісні овечі сири онлайн?
Неактивен
Мені пару раз доводилося куштувати.. але може не дуже смачно приготували, ну задоволення не отримала..
Неактивен
А хто взагалі любить сир і який? Мені брі мабуть це без конкуренції, а ще люблю типу солодкуваті як гауда.
Неактивен
Climbillg :
А хто взагалі любить сир і який? Мені брі мабуть це без конкуренції, а ще люблю типу солодкуваті як гауда.
Брі справді чудовий, особливо коли він ідеально витриманий і буквально тане всередині. Гауда теж класна, вона така зрозуміла, затишна й дійсно має той приємний вершково-солодкуватий присмак, який подобається майже всім.
Але якщо хочеться спробувати щось таке, що реально дивує, дуже раджу звернути увагу на сири для смаження. Це взагалі інший досвід! Спробуй сир халумі з паприкою https://myastoriya.com.ua/ua/gotovaya-p … rikoy.html з «М'ясторії». Його фішка в тому, що на пательні або грилі він не розтікається, а береться апетитною золотистою скоринкою, залишаючись пружним всередині. Паприка додає йому пікантності, і це просто ідеальне доповнення до легкого салату або навіть як самостійна закуска.
Загалом, сирний світ такий величезний, що завжди можна знайти щось нове під настрій. Можна сьогодні смакувати м'який брі з вином, а завтра приготувати собі гарячий халумі на сніданок. Головне — не боятися експериментувати зі смаками!
Неактивен